Recenze

Knižní recenze pro 'Einstein Intuition "od Thad Roberts.

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-06-06 v 6.06.07 PM "Thad psaní je neuvěřitelně jasný. On jasně vysvětlí jeho novou teorii, a všechny hlavní teorii za posledních 100 let. Thad dělal to pro mě snadné pochopit vědecké myšlenky jsem se vyrovnat se se celý svůj život. Místo toho, prezentovat svou teorii v typickém esoterické matematické módě, on představuje to s ohromující jednoduchostí a přesvědčení. Jeho myšlení je tak živé a tak přístupné dokonce i vědecké amatérské, že nemůžete pomoci, ale k závěru, že má téměř jistě nepokryté pravdy o vesmíru, který většina z nás nikdy nesnilo. Nemůžu říct, že dost dobré věci o Thad knihy. Výborně!"

~ Bruce Penney

_______________________________________________________________

Garrett Lisi "Je vhodně osobní anekdoty a úvahám o teoretické fyzice, Thad Roberts bere čtenáře na hlučný dobrodružství, a zkoumá vývoj nové fyziky. Je to strhující čtení. "

~ Garrett Lisi, Ph.D.
Surfer & Fyzik
Tvůrce E8 teorii velkého sjednocení
Zakladatel a ředitel Pacifiku Science Institute: Maui na Havaji

 
_______________________________________________________________

David Mckenzie "V mládí jsem byl nadšený všechny vědy, ale v době, kdy mi bylo dvacet, byl jsem velmi zklamán, zejména s fyzikou, protože nikdo nemohl odpovědět" proč? "Chtěl jsem udělat víc, než zapamatovat velké množství rovnic -I chtěl pochopit, jak to všechno do sebe zapadají. Když řekl, že je nepoznatelný, že tajemství přírody jsou v konečném důsledku mimo lidské chápání, rozhodl jsem se tam byl více vzrušující věci pro mě s mým životem.

Po čtyřech desetiletích, tato kniha opět rozdmýchal oheň, který fyzika vysokých škol namočený. Teď moje vášeň pro vyšetřování se vrátil a nový smysl elánu se naplnil můj život. Jste-li pravdu o azyl, nebo jen zvědavý, nebo se cítí odpojen, nebo odradit vědou, nebo jsou fyziky odpadlík jako já, měli byste si přečíst tuto knihu. Ve skutečnosti jsem Vyzývám každého-všechny věkové kategorie a pozadí-číst a přemýšlet o tom, co Thad Roberts napsáno tady byl. "

 

~ David B. Mckenzie

_______________________________________________________________

10301281_10152209974593030_2835108689338626350_n V "Einsteinova intuice", Thad důkladně zpochybňuje předpoklady současné fyziky a rozpory vzniklé mezi Einsteinovy ​​teorie relativity a kvantové mechaniky. Trpělivě zkoumá všechny pozorované nesrovnalosti v přírodě, které nelze vysvětlit naše stávajících map. Z tohoto tvůrčího zapojení se objeví kompletní rámec, sjednocuje dvě pole do jednoho elegantního mapy. Překvapivý závěr: prostor a čas sami jsou naléhavé vlastnosti - vyplývající ze schopnosti jednotlivých kvanta dynamicky se navzájem ovlivňují. Kvantová teorie prostor body směrem k možnosti, že naše spojení k celku je mnohem hlubší, než se původně představovali. V době, kdy Isaac Newton, věda byl nazýván "přírodní filozofie" a to bylo zabývá především dosažení hlubší pochopení sebe sama jako součást vesmíru. Myslím si, že tím, že jeho práce přístupné nejen vědcům, ale široké veřejnosti, Thad je důležitý krok při uzavírání umělou propast mezi filozofií a vědou. Přispívá k oživení přírodní filozofie, který jsem osobně si myslím, jako jediné opravdové vědy. "

~ Andreas Frickinger

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014-02-06 v 7.17.57 PM "Poprvé jsem se začal zajímat ve vesmíru, stejně jako mnoho lidí, kteří sledovali Carl Sagan kosmu. Já jsem opravdu pocit, že jsem pochopil všechno, co jsem viděl, ale mě to fascinovalo. Později, když moje zvědavost rostla, byl jsem potěšen, že začala Science Channel mít více a více obsahu o fyzice. Znovu jsem cítil, že jsem se naučil vše, co diskutovalo, ale nedostal "proč." Strávil jsem mnoho bezesných nocí přemýšlet o tom, jak myšlenky mohly mít smysl, především Einsteinův pryžového pásu a vyšší rozměry. Přehlídky se často hovoří o vyšších dimenzích, ale ani jednou se snažil ukázat, co to je.

 

Takže jeden večer, jsem hledal a našel YouTube Thad Ted Talk a byl tak ohromen tím, jak dobře byl schopen vysvětlit jedenáct rozměry v tak krátké řeči a žádné speciální efekty. Tolik věcí prostě do sebe zapadlo v mé hlavě.

 

Když mi Thad poslal svou knihu Byla jsem nadšená, ale když jsem viděl, že to bylo 500 stran, byl jsem vystrašený. Pomyslel jsem si, "proč nemůže to být krátký jako Stephen Hawking" Stručná historie času '? "Po přečtení prvních 100 stran, znal jsem odpověď, Stephen Hawking neměl moc co říct. Po 300 stran, byl jsem zklamaný, že kniha byla téměř u konce.

 

Nemohu předstírat, že pochopit některé z matematiky obsažené v knize, ale jsem si velmi jistý, chápu všechny pojmy. Vlastně jsem pocit, chytřejší než většina fyziků na každém Science Channel Show. Děkuji!

 

Opravdu doufám, že každý, kdo čte Thad knihu má stejné zkušenosti, které jsem měl, ale očekáváme, že mnozí se rozhodnou zůstat se svými současnými systémy víry a bude rychle kritizovat QST. Prosím, nenechte se tímto odradit vám Thad. Myslím, že vaše nová mapa je nejjasnější reprezentace přírody jsem viděl a myslím, že to pomůže mnoho lidí lépe porozumět světu kolem nás.

 

Těším se na sledování světovou reakci a vidí Thad Roberts stává stejně známý jako Albert Einstein. Budu mít úsměv uvnitř s vědomím, že jsem se dostal být jedním z prvních lidí, se učit o QST. "

 

~ Jerry Blanchard

                                                                                                                                               

Marie Zelená "Z filozofického zajímavé, vizuální stimulaci a radost číst."

~ Marie Zelená Ph.D.

_______________________________________________________________

"" Einsteinova Intuice "je jedním z nejdůležitějších kniha o fyzice, život a vesmír. Každý, kdo si užil čtení Hawking "Stručná historie času" bude milovat 'Einstein Intuice ". Je mi otevřel oči do světa. Ve skutečnosti, když jsem mohl ochránit jednu knihu v případě požáru, bylo by to! Jsem zamilovaná do vesmíru. "

 

~ Snehan Kekre

_______________________________________________________________

12800_426499804075859_9566956_n "Očekával jsem knihu o vědě, které vědec, a to jistě je, že. Ale Thad je básník, a jeho kniha je umělecké dílo. Je krásně a nádherně napsaná. To se může ukázat, že je můj život oblíbené knihy! "

~ Marlene High

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.16.50 PM "V Einstein intuice, Thad Roberts popisuje geometrii, která přesahuje konvenční čtyři prostorové a časové rozměry. Tím, za předpokladu, že prostor není nekonečně dělitelné, že hypotézu, sedm dalších rozměrů na kvantové úrovni. Představivost a důvěryhodnost je posílena jeho používání těchto vysvětlit jevy v Planck měřítku časoprostoru. Vizualizace je jedenáct dimenzionální realitu, byla myšlenka, že je nemožné. Přesto Thad je geometrie usnadňuje postulation hypotézy s mimořádnou vypovídací schopnosti.

 

Obecný Čtenář je veden do říše fantazií bohaté na propracovanosti a úctou. Fyzik je překvapen zjistit, že dvacet sedm univerzální konstanty mohou být nyní vyřešeny do jednoduchých výrazů pěti Planckovy konstanty, π a geometrickou řadou Thad hypotézu, a jejichž hodnota se odvodí. Předkládáno v jasné a přístupným jazykem s nádherně podpůrnými grafikou, tato kniha nabízí laiky plavbu přes nekonečně malý a velký makroskopicky. Přesto, ve stejné době, Thad je geometrický postulation umožňuje odvození hypotézu, který bude řídit další generaci experimentování při hledání empirické ověření. Tím, že laické čtenáře do popředí teoretické fyziky, Einsteinova intuice je opravdu vzácný dar. "

~ Philip Emmi, Ph.D.

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.19.52 PM "Od 60. let jsem se snažil pochopit Einsteinovu práci a proniknout kvantové podivnosti. Jak jsem sledoval vývoj možných vysvětlení přes desetiletí, nakonec jsem se dostal ke rvačce s teorií. Vývoj myšlenky ve fyzice a kosmologii, a pokrok, kterého bylo dosaženo experimentálně, byl úžasný, ale naše chápání je stále v zásadě neúplné. Je znepokojující si uvědomit, že i když můžeme vidět téměř na počátku času a měří nepochopitelně malých měřítcích nevíme, jak se věci skutečně pracují. Začal jsem se zajímat Thad práci, kdy představil přesvědčivé vysvětlení způsobu, jak vizualizovat jedenáct trojrozměrném prostoru. Teorie strun a jeho sestřenice mluvit o vyšších dimenzích, ale já jsem nikdy nemohl internalizovat tato vysvětlení toho, co se tyto rozměry by mohlo být, což mě velmi frustrovaný. Když jsem prozkoumal Thad jeho kvantovou teorii prostor byl jsem ohromen, když vidím, že je to skutečně nabídla srozumitelný způsob, jak představit svůj navrhovaný model. Kromě toho, že popsal velmi odlišnou základní mechanismus, který, pokud se to ukáže, eliminuje stávající diskontinuity mezi naše základní teorie. Ještě důležitější je, že definuje ambicióznější vizi reality, z nichž náš vesmír přirozeně vzniká a vyvíjí, a poskytuje vysvětlení největších záhad, které v současné době leží mimo náš dosah. Navíc, na rozdíl od teorie strun, QST nabízí testovatelné předpovědi. Doporučuji tuto knihu pro zájemce o pochopení velkou rozsah skutečnosti. "

~ Wayne Eskridge

_______________________________________________________________

"Thad Roberts dělá přesvědčivý argument pro vyšší-dimenzionální teorii, že skutečně posouvá hranice představivosti a zpochybňuje předpoklady čtenáře. QST nabízí intuitivní odpovědi pro mnohé z velkých otázek vědy. Příklady jsou popisná a vysvětlení jsou prezentovány tak, že i někdo bez vědomí tématu mohou snadno strávit. "

~ Jim Wilbourne

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014-02-10 v 3.10.01 PM "Einsteinova Intuice vám otevře oči a rozšířit svou mysl zázraky vesmíru! Thad vás vezme na krásné projížďce historie, od začátku vesmíru prostřednictvím své budoucnosti. Vezme vás od těch nejmenších jednotek ve vesmíru přes největší, a to jak téměř nepochopitelná normální člověk. Thad psaní vzdělává a baví ve stejnou dobu, a jeho psaní se otevře oči nejen o vesmíru, ale o životě příliš. Thad sdílí svůj život, svou lásku a jeho mysl, a on se nalije všechny z nich do svého psaní. "

~ Paul Brennan

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.22.06 PM "Země rozbití. Universe sjednocující. V tisících let pokračování v hledání svatého grálu vědy, Thad Roberts právě snižuje zbývající vzdálenost mnoha řádů. On také vzal břit vědy z temných jeskyní vyhrazených pro matematické géniové, a dal ji zpět na ulici. QST změní způsob, jakým vidíme vesmír, sami sebe jako jednotlivci, a společnost jako celek. Vítejte v novém světě. "

~ Richard Hitchings

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.22.06 PM "S brilantní teoretické poznatky Thad Roberts vysvětluje, do přístupné úroveň, nové myšlenky o časoprostoru. Spolu s nádhernou bonusem barevně uchopení humanistické příběhy života žil na okraji, ať už v NASA rocketShip nebo v chladných zdech federální věznice, Thad zkoumá nové obzory myšlení. Stovky let dříve, Isaac Newton odemkl hlavní tajemství vesmíru a Člověk se diví, jaké příběhy, které člověk mohl mít společné, kdyby byl schopen komunikovat s literárním vášní drahokamů obsažených na stránkách Einsteinovy ​​intuice. To si lze představit, že Newton by závidět života, který Thad Roberts žije, a že likes Newton a Einstein by byl pyšný, že ho vzít v úvahu mezi svými vrstevníky intelektuála, nebýt té bariéru času. Kvantová teorie Space vyvolává novou naději, že nejvnitřnější workings našeho vesmíru může být důkladně poznatelná, které nabízejí potenciál rock nejen celé komunity fyziky, ale také uvolnění tajemství, které by mohly nakonec vyvedl radikálně zlepšit, našeho každodenního života. Tato kombinace mapování dříve nezmapované teoretické podloží spolu se svým uměním v malování slovní gobelíny, které zabalit čtenáře do nejbohatší z životních zkušeností zavádí Thad Roberts mezi nejvzácnější génia. "

~ Chris Tuason

 

_______________________________________________________________

Neznámý "Vždy jsem se zajímala o to, jak věci fungují a proč. Dnes je nekonečný proud článků a knih ze všech oblastí vědy, ale hodně to matoucí a nejasné. Kniha "Einsteinova Intuice" je jiný. Tato kniha zkoumá nové předpoklady o prostoru a času, a pak staví intuitivní model založený na těchto předpokladů, které ukáže, jak reagovat na řadu tajemství kvantové fyziky.

 

Robertse život byl možná váže k výrobě tohoto díla. V jeho raném dětství měl zájem o cestování v čase. Přes jeho vysokoškolských let a jeho času u NASA měl fascinaci astrofyziky. Pak mimořádné události zaměřil svůj čas a odhodlání dokončit svůj model a dostat tuto knihu napsal.

 

Díky pečlivě vybrané a přesně sestavené prózy, Roberts provádí čtenáře v průběhu věků lidstva zkoumá vesmír a upozorňuje na změny vnímání, které se vyskytovaly u každého významného objevu. Kapitoly začínají příběhy osobní zkušenosti, které vedly Robertse k pochopení každého předmětu, a to ochotně spojuje každodenní svět a oblasti teorie. Kvantová teorie prostoru vyčnívá z dalších "teorie všeho", protože to může být zobrazil jako kompletní "obrazu", a nabízí skutečné, intuitivní vysvětlení gravitace, temnou energii, temnou hmotu, kvantové tunelování, zachycení, černé díry, velký třesk, a více.

 

Tato kniha je radost číst. Teorie se odehrává v napínavém způsobem, podobně jako se na jednání nového standout hudební skladby, čímž nás v kontaktu s tím, co se může ukázat, že je hudba vesmíru, a tak pokorně umožněna spisovatel. "

~ Craig Truhlářské

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.23.26 PM "Thad Robertse vyprávění styl je fyzikální teorie přístupný na non-expert. Úžasný sbírka příběhů, které staví empatii a kravatu teorii se zkušeností na rozdíl od vědy čtení nikde jinde. "

~ Travis Horlacher

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-10 v 3.27.26 PM "Model, který Thad Roberts Zkoumá otevřel mě nové a intuitivnější způsob chápání vyšší rozměrovou fyziku, chování gravitace, a melding přírodních sil. To zásadně změnilo mé chápání našeho vesmíru navždy.

Všechny současné fyziky knih, likes těch, které Michio Kaku, Brian Greene, Steven Hawking nenechali mě zima v jejich vysvětlení gravitace a vyšší trojrozměrnosti. Nic nabízejí rezonuje se mnou stejně popisy a porozumění Thad to dělat. Domnívám se, že tato teorie mohla znamenat revoluci ve světě moderní fyziky.

Nejúžasnější část o Thad myšlenek je to, že je někdo může pochopit. To nevyžaduje doktorát z vědách. To je něco, co opravdu by udělal Einstein pyšný. "

~ Matt Emmi

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 v 7.24.14 PM "Je to jako zábavný učebnice!"

~ Devyn Hepworth

 

_______________________________________________________________

"Fyzika vznikly dva zcela odlišné popisy reality, jeden pro dílčí atomové kvantového světa a jeden pro makroskopické svět. Svatý grál fyziky je ok tyto teorie dohromady do jednoho krásného obrazu reality! Tak proč se to ještě nestalo? Jedním z důvodů může být, že jsme byli přesvědčeni o naší neschopností intuitivně pochopit řešení. Používáme výpočty nemůžeme se týkají, a my jsme rozvinul myšlenku, že nemůžeme obrázku odpověď (jste někdy zkusit a fotografie zakřivený prostor? Jaké dimenze to udělal křivka do?). Co chybí, je více rozměrů - pokud bych vás požádat, abyste představit nový rozměr i když řekneš, nemůžete, ani to není možné. Jen zkuste přidat nový rozměr tomu, co už víte. Vaše mysl stánky při vyhlídce. Ale jakmile víme, jak je úkol jednoduchý.

Rozměry Jak víte přicházejí do 3 a 4, je to. x, y a z a čas. Přidání jednoho více, je velmi unintuitive ale přidáním 3 nebo 4 najednou ... teď, když už je lepší. Následující analogie nám může pomoci se tam dostat. Pokud rozdělíte zlato a pokusit se jít menší než atom můžete již být řekl, aby dělení zlata (to platí pro jakéhokoliv prvku). Znovu Menší nám Plank informoval, že příroda má jiné, mnohem menší, kvant, které přicházejí v pevných, nedělitelných hrudek. Takže pokud budeme měřit pod určité velikosti jsme již o rozměrech v našem světě, jsme se ponořili do sub-kvant. Zde je místo, kde moderní teorie jako QST (prohlásil jako slovo, že to zní trochu jako "pátrání", hledání jsme na) přichází.

Kvantování svět prostřednictvím atomové hypotézy vedlo k mnoha vědeckým pokrokem. Nápad tady je quantize samotnému prostoru. Thad Roberts vedl ke konstrukci kvantové teorie prostoru (QST) představou prostoru být superfluid, který je vyroben z diskrétních kvant, což činí jeho teorie na konkrétní verzi superfluid vakuové teorie. Existuje již banda matematické a teoretické podpory obecnější superfluid vakuové teorii. QST dělá SVT intuitivněji přístup k nám s velmi specifickým a jasný obraz. Je to přirozený nápad a má tolik nabídnout další velký skok v naší globální chápání, kdo jsme a naše místo ve vesmíru, protože představa atomu udělal pro vysvětlení chemických látek a pro druhy DNA.

Jedinečnost QST je, že zatímco matematicky platný, je přístupný naší intuici a to je místo, kde věda je nejzajímavější. Místo, kde se můžeme uchopit nepředstavitelné a naše místo ve vesmíru, aniž by museli pochopit matematiku. Matematika existuje a my dotýkáme jedné nádherné části, že krátce, ale nemusíte matematiku pro vstup do vyšších dimenzí, kde všechny velké teorie spojují. Můžete místo toho nechte se pohybovat dolů do světa, tak malé, že si již nemůže smysluplně jít ještě dále. Na této úrovni obrázku ve své mysli, jak se tyto un-dělitelné složky mají své vlastní rozměry, ty, které používají, aby se vztahují k sobě navzájem a ty, které používají k popisu své vnitřní světy. Když praskla skrze to, co je příliš malý na naše rozměry zmapovat vás skok od nepatrný k nepředstavitelně velké. Teď jsi na vnějších hranic obrovském vesmíru hledá dovnitř.

Kvantování prostor a po zemní o Robertse QST bude poskytovat otevřený zlobil se vědci po boku ležel zájemce o vědě a naše místo ve velkém picture světlo rychlost Kvantový skok dopředu na osvíceného intuitivní vysvětlení zaslíbené a snil o tom, Albert Einstein a jeho vrstevníky. Tato práce je matematicky krásná a vědecky k nezaplacení, a kicker je, že přichází s živým a uspokojující obraz. "

~ Chris J. Wilshaw

_______________________________________________________________

Marcus "" Einsteinova intuice "bere na fyziku za nepřerušitelnému sadu komplexních matematických výrazů, takže je snadné pochopit základní podstatu naší fyzické reality, jak to se týká 11 dimenzí. Roberts dělá vynikající práci popisující vývoj fyziky v průběhu lidských dějin vyzdvihnout problémy s každého modelu a jak každá následující soubor vědeckých objevů byl schopen překonat tyto problémy. Roberts pak popisuje, jak QST může překonat naše současné problémy v moderní fyziky, v tak, aby bylo srozumitelné pro každého, kdo má základní znalosti z oblasti vědy. "Einsteinova intuice 'dělá učení fyziku, jak minulost a dar, zábavu znovu. Velmi doporučuji tuto knihu každému, kdo má nějaký druh přirozené zvědavosti. "

 

~ Marcus Tofanelli

_______________________________________________________________

oční "Vzrušující čtení. Velmi přesvědčivý pohled na jiný způsob představy kvantové krajiny. Je to prostě dává smysl, a 11 dimenzí dělá to všechno zdá, že práce, s žádné liché bity trčí nebo připíchnutý na obdobné Trochu teorie to uděláme. "

 

~ David Windsor