Anmeldelser

Boganmeldelser for "Einsteins Intuition" af Thad Roberts.

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/06/06 på 6.06.07 PM "Thad forfatterskab er utrolig klar. Han forklarer tydeligt sin nye teori, og alle større teori om de sidste 100 år. Thad gjorde det let for mig at forstå videnskabelige idéer jeg har coping med hele mit liv. I stedet for at præsentere sin teori i den typiske esoteriske matematiske mode, han præsenterer det med forbløffende enkelhed og overbevisning. Hans tænkning er så levende og så tilgængelig for selv de videnskabelige amatør, at du ikke kan hjælpe, men konkludere, at han har næsten helt sikkert udækkede sandheder om universet, at de fleste af os aldrig har drømt om. Jeg kan ikke sige nok gode ting om Thad bog. Godt gået!"

~ Bruce Penney

_______________________________________________________________

Garrett Lisi "Sammenvævning personlige anekdoter og overvejelser om teoretisk fysik, Thad Roberts tager læseren på en uregerlige eventyr og udforsker udviklingen af nye fysik. Det er en fængslende læse. "

~ Garrett Lisi, Ph.D.
Surfer & Fysiker
Skaberen af E8 grand forening teori
Stifter og direktør for Pacific Science Institute: Maui, Hawaii

 
_______________________________________________________________

David Mckenzie "Efter min ungdom, var jeg begejstret for alle videnskab, men med den tid, jeg var tyve, jeg var meget skuffet, især med fysik, fordi ingen kunne svare" hvorfor? "Jeg ønskede at gøre mere end huske et væld af ligninger -Jeg ville gerne forstå, hvordan det hele passer sammen. Da de sagde det var ukendte, at Naturens hemmeligheder er i sidste ende ud over menneskelig fatteevne, besluttede jeg, at der var mere spændende ting for mig at gøre med mit liv.

Efter fire årtier har denne bog blusse op igen den ild, der kollegium fysik afdæmpet. Nu er min passion for undersøgelse er vendt tilbage, og en ny følelse af energi har fyldt mit liv. Hvis du er en sandhed søgende, eller bare nysgerrig, eller føler afbrudt, eller afskrækket af videnskaben, eller er en fysik frafald som mig, bør du læse denne bog. Faktisk jeg opfordre alle-alle aldre og baggrunde-til at læse og tænke over, hvad Thad Roberts har skrevet her. "

 

~ David B. Mckenzie

_______________________________________________________________

10301281_10152209974593030_2835108689338626350_n I "Einsteins Intuition", Thad grundigt spørgsmålstegn forudsætningerne for moderne fysik og de ​​modsætninger, der opstår mellem Einsteins teorier om relativitet og kvantemekanik. Han tålmodigt undersøger alle de observerede uregelmæssigheder i naturen, som ikke kan forklares med vores eksisterende kort. Fra denne kreative engagement opstår en komplet ramme, forene de to felter i én elegant kort. Den overraskende konklusion: rum og tid selv er emergente egenskaber - som følge af mulighed for individuelle kvanter til dynamisk at interagere med hinanden. Quantum plads teori peger mod muligheden for, at vores forbindelse til hele er langt dybere end tidligere troet. På tidspunktet for Isaac Newton blev videnskaben kaldet "naturfilosofi", og det var først og fremmest optaget af at nå frem til en dybere forståelse af os selv som en del af universet. Jeg tror, ​​ved at gøre sit arbejde tilgængelige ikke blot for forskere, men til den brede offentlighed, Thad gør et vigtigt skridt i at lukke den kunstige kløft mellem filosofi og videnskab. Han bidrager til genopretning af naturlige filosofi, som jeg personligt tænker på som den eneste sande videnskab. "

~ Andreas Frickinger

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014/02/06 på 7.17.57 PM "Jeg blev først interesseret i universet, ligesom mange mennesker ser Carl Sagan s Cosmos. Jeg har ikke rigtig føler, at jeg forstod alt, hvad jeg så, men det fascinerede mig. Senere, da min nysgerrighed voksede, var jeg glad for, at Science Channel begyndte at få mere og mere indhold om fysik. Igen, jeg følte, at jeg lærte alt, hvad de diskuterede, men fik ikke den "hvorfor." Jeg tilbragte mange søvnløse nætter tænke over, hvordan de ideer kunne give mening, især Einsteins gummiplade og højere dimensioner. Viser ofte talt om højere dimensioner, men aldrig en gang forsøgt at vise, hvad de var.

 

Så en aften, jeg søgte YouTube og fundet Thad Ted Talk og var så forbløffet over, hvor godt han var i stand til at forklare de elleve dimensioner i så kort snak og ingen special effects. Så mange ting bare klikkede i mit hoved.

 

Når Thad sendte mig sin bog, jeg var begejstret, men da jeg så, at det var 500 sider, blev jeg intimideret. Jeg tænkte ved mig selv, "hvorfor kunne det ikke være kort ligesom Stephen Hawking 'En kort historie Time'?« Efter at have læst de første 100 sider, jeg kendte svaret, Stephen Hawking havde ikke så meget at sige. Efter 300 sider, blev jeg bummed ud, at bogen var næsten slut.

 

Jeg kan ikke foregive at forstå noget af matematik med i bogen, men jeg er meget sikker på jeg forstår alle de begreber. Jeg faktisk føler smartere end de fleste af fysikere på hver Science Channel Show. Tak!

 

Jeg håber virkelig, at alle, der læser Thad bog har den samme oplevelse, jeg har haft, men forventer, at mange vil vælge at bo hos deres nuværende trossystemer og vil være hurtige til at kritisere QST. Venligst lad ikke dette afskrække dig Thad. Jeg tror dit nye kort er den klareste gengivelse af naturen, jeg har set, og jeg tror det vil hjælpe mange mennesker bedre at forstå verden omkring os.

 

Jeg ser frem til at se verden reaktion og se Thad Roberts at blive lige så kendt som Albert Einstein. Jeg vil have et smil indeni at vide, at jeg kom til at være en af de første mennesker til at lære om QST. "

 

~ Jerry Blanchard

                                                                                                                                               

Marie Green "Filosofisk spændende, visuelt stimulerende, og en glæde at læse."

~ Marie Green Ph.D.

_______________________________________________________________

"'Einsteins Intuition" er den vigtigste bog om fysik, livet og universet. Enhver, der nød at læse Hawkings "Brief History of Time 'vil elske" Einsteins Intuition «. Det åbnede mine øjne for verden. Faktisk, hvis jeg kunne beskytte én bog i tilfælde af en brand, ville det være det! Jeg er forelsket i universet. "

 

~ Snehan Kekre

_______________________________________________________________

12800_426499804075859_9566956_n "Jeg forventede en bog om videnskab, skrevet af en videnskabsmand, og det er bestemt det. Men Thad er en digter, og hans bog er et kunstværk. Det er smukt og storslået skrevet. Dette kan vise sig at være min levetid yndlingsbog! "

~ Marlene Høj

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.16.50 PM »I Einsteins Intuition, Thad Roberts beskriver en geometri, der strækker sig ud over de konventionelle fire rumlige og tidslige dimensioner. Ved at antage, at rummet ikke uendeligt delelig, han antager yderligere syv dimensioner på kvante skalaen. Fantasi og troværdighed er forstærket af hans brug af disse til at forklare fænomener på Planck skalaen af rumtiden. Visualisere en elleve-dimensional virkelighed er tænkt at være umuligt. Alligevel Thad geometri letter postulat af hypotesen med ekstraordinære forklaringskraft.

 

Den almindelige læser føres ind i en verden af fantasi rig på raffinement og ærefrygt. Fysikeren er overrasket over at opdage, at de syvogtyve universelle konstanter nu kan løses i enkle udtryk for fem Planck konstanter, Tr og en geometrisk række Thad antager og hvis værdi han udleder. Præsenteret i et klart og letforståeligt sprog med vidunderligt støttende grafik, denne bog giver lay læseren en rejse gennem det uendeligt lille og makroskopisk store. Men på samme tid, Thad geometriske postulat muliggør afledning af hypothesizes som vil drive den næste generation af eksperimenter i jagten på empirisk verifikation. Ved at bringe de lå læseren til forkant med teoretisk fysik, Einsteins Intuition er faktisk en sjælden gave. "

~ Philip Emmi, Ph.D.

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.19.52 PM "Siden 60'erne jeg kæmpede for at forstå Einsteins arbejde og trænge kvante skøre. Som jeg fulgt udviklingen af mulige forklaringer gennem årtier, jeg sidst kom styr på teorierne. Udviklingen i tanke i fysik og kosmologi, og de ​​fremskridt, der er gjort eksperimentelt, har været fantastisk, men vores forståelse er stadig fundamentalt ufuldstændig. Det er foruroligende at indse, at selv om vi kan se næsten til begyndelsen af tid og måle ufatteligt små skalaer, vi ikke ved, hvordan tingene rent faktisk arbejder. Jeg blev interesseret i Thad arbejde, da han præsenterede en overbevisende forklaring på en måde at visualisere elleve dimensionelle rum. Strengteori og dens fætre taler om højere dimensioner, men jeg kunne aldrig internalisere disse forklaringer på, hvad disse dimensioner kan faktisk være, hvilket frustrerede mig meget. Når jeg udforskede Thad s quantum plads teori jeg var forbløffet over at se, at det virkelig tilbudt en forståelig måde at visualisere sin foreslåede model. Ud over det, har han beskrev en meget anderledes fundamental mekanisme, som, hvis bevist, eliminerer den aktuelle diskontinuitet mellem vores grundlæggende teorier. Endnu vigtigere er det definerer en storslået vision af virkeligheden, hvorfra opstår vort univers naturligt og udvikler sig, og giver forklaringer på de store mysterier, der i øjeblikket ligger uden for vores rækkevidde. Desuden, i modsætning til strengteori, QST tilbyder testbare forudsigelser. Jeg anbefaler denne bog til alle interesserede i at forstå den store rækkevidde af virkeligheden. "

~ Wayne Eskridge

_______________________________________________________________

"Thad Roberts gør et overbevisende argument for en højere dimensional teori, der virkelig skubber grænserne for fantasi og udfordrer antagelser af læseren. QST tilbyder intuitive svar for mange af de store spørgsmål om videnskab. Eksemplerne er beskrivende og forklaringerne er præsenteret på en måde, at selv en person uden forudviden emnet nemt kan fordøje. "

~ Jim Wilbourne

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014/02/10 på 3.10.01 PM "Einsteins Intuition vil åbne dine øjne og udvide dit sind til de vidundere af universet! Thad tager dig med på en fantastisk tur gennem historien, fra begyndelsen af universet gennem sin fremtid. Han tager dig fra de mindste enheder i universet gennem den største, både næsten uforståelig for den normale person. Thad forfatterskab uddanner og underholder på samme tid, og hans forfatterskab vil åbne dine øjne, ikke kun om universet, men om livet også. Thad deler hans liv, hans kærlighed og hans sind, og han hælder dem alle ind i hans forfatterskab. "

~ Paul Brennan

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.22.06 PM "Earth rystende. Universe forenende. I tusinder af år af at forfølge søgen efter den hellige gral af videnskab, har Thad Roberts netop reduceret den resterende afstand af mange størrelsesordener. Han har også taget forkant af videnskab ud af de mørke huler forbeholdt matematiske genier, og sætte det tilbage på gaden. QST vil ændre den måde, vi ser universet, os selv som individer, og samfundet som helhed. Velkommen til den nye verden. "

~ Richard Hitchings

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.22.06 PM "Med strålende teoretiske indsigter, forklarer Thad Roberts, til et tilgængeligt niveau, en ny idé om rumtiden. Kombineret med den dejlige bonus på farverigt gribende humanistiske fortællinger om et liv levet på kanten, det være sig i et NASA Rocketship eller inden for de kolde vægge af en føderal fængsel, Thad udforsker en ny horisont af tanker. Hundreder af år tidligere, Isaac Newton ulåst store hemmeligheder i universet og man spørger sig selv hvilke historier, at mennesket kunne have delt, hvis han havde været i stand til at kommunikere med den litterære lidenskab af de perler, der er indeholdt i de sider af Einsteins Intuition. Det kunne tænkes, at Newton ville være misundelig på det liv, Thad Roberts lever, og at folk som Newton og Einstein ville være stolt af at betragte ham blandt deres intellektuelle jævnaldrende, var det ikke for denne barriere af tid. Quantum Space Theory rører nyt håb om, at de inderste arbejdssteder af vores univers kan være grundigt knowable, tilbyder potentialet til rock ikke blot hele fysik samfund, men også frigøre hemmeligheder, som i sidste ende kunne frembringe radikal forbedring af vores daglige liv. Denne kombination af kortlægning tidligere ukendt teoretisk fundament sammen med sin kunst i maleri verbale gobeliner, der wrap læseren ind i den rigeste af livserfaringer etablerer Thad Roberts blandt de sjældneste af geni. "

~ Chris Tuason

 

_______________________________________________________________

Ukendt "Jeg har altid været interesseret i, hvordan tingene fungerer og hvorfor. I dag er der en endeløs strøm af artikler og bøger fra alle områder af videnskab, men en masse af det forvirrende og uklart. Bogen 'Einsteins Intuition "er anderledes. Denne bog udforsker nye antagelser om rum og tid, og så opbygger en intuitiv model baseret på de forudsætninger, som viser sig at løse mange af de mysterier kvantefysik.

 

Roberts liv var muligvis bundet til at producere dette arbejde. I sin tidlige barndom havde han en interesse i tidsrejser. Gennem sine college år og hans tid på NASA havde han en fascination af astrofysik. Så ekstraordinære begivenheder fokuseret sin tid og vilje til at fuldføre sin model og få denne bog skrevet.

 

Med nøje udvalgt og præcist samlet prosa, Roberts tager læseren gennem tiderne menneskehedens udforske universet og fremhæver de ændringer i opfattelsen, der skete med hver større opdagelse. Kapitlerne indledes med historier om personlige erfaringer, der førte Roberts til en forståelse af de enkelte fag, og det hjælpsomt blander den daglige verden og den teoretiske rige. Quantum plads teori skiller sig ud fra andre "teorier om alt", fordi det kan visualiseres som en komplet 'billede' og byder på ægte, intuitive forklaringer på tyngdekraften, mørk energi, mørkt stof, quantum tunneling, entanglement, sorte huller, Big Bang, og mere.

 

Denne bog er en glæde at læse. Teorien udfolder sig i en spændende måde, svarende til at høre en ny standout musiknummer, sætte os i kontakt med, hvad der kan vise sig at være musik af universet, så ydmygt aktiveret af forfatteren. "

~ Craig Joiner

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.23.26 PM "Thad Roberts 'fortællende stil gør fysik teori imødekommende til den ikke-ekspert. En fantastisk samling af historier, der bygger empati og binde teori til oplevelse ulig videnskab læsning fundet andre steder. "

~ Travis Horlacher

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/10 på 3.27.26 PM "Den model, Thad Roberts udforsker åbnede mig op til ny og mere intuitiv måde at forstå højere dimensionelle fysik, adfærd tyngdekraften, og sammensmeltning af naturens kræfter. Det fundamentalt ændret min forståelse af vores univers for evigt.

Alle moderne fysik bøger, har folk som dem, der er skrevet af Michio Kaku, Brian Greene, Steven Hawking forlod mig koldt i deres forklaringer af tyngdekraften og højere dimensionalitet. Noget de tilbyder genklang med mig på samme måde, Thad s beskrivelser og forståelse gør. Jeg tror, ​​at denne teori kan revolutionere verden af moderne fysik.

Det mest fantastiske del om Thad ideer er, at alle kan forstå dem. Det kræver ikke en ph.d. i videnskaberne. Det er noget, der virkelig ville have gjort Einstein stolt. "

~ Matt Emmi

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014/02/06 på 7.24.14 PM "Det er ligesom en underholdende lærebog!"

~ Devyn Hepworth

 

_______________________________________________________________

"Fysik har produceret to helt forskellige beskrivelser af virkeligheden, en for sub atomare kvante verden og en for den makroskopiske verden. Den hellige gral i fysik er at mesh disse teorier sammen til en smuk billede af virkeligheden! Så hvorfor har det ikke sket endnu? En årsag kan være, at vi har været overbevist om vores manglende evne til intuitivt at forstå løsningen. Vi bruger beregninger kan vi ikke relaterer til, og vi har udviklet ideen om, at vi ikke kan forestille svaret (har du nogensinde prøve og billede buet rum? Hvad dimension gjorde det kurve ind?). Hvad mangler er flere dimensioner - hvis jeg beder dig om at visualisere en ny dimension selvom du siger, du ikke kan, eller det er ikke muligt. Bare prøv at tilføje en ny dimension til, hvad du ved allerede. Dit sind boder ved udsigten. Alligevel når vi ved, hvordan opgaven er enkel.

Dimensioner Som du ved kommer i 3 s og 4 s. x, y og z og tidspunkt. Tilføje endnu er meget unintuitive men tilføjer 3 eller 4 på et tidspunkt ... nu det er mere som det. Den følgende analogi kan hjælpe os med at komme der. Hvis du opdeler guld og forsøge at gå mindre end et atom, du ikke længere kan siges at være dividere guld (dette gælder for ethvert element). Mindre igen Plank meddelt os, at naturen har andre, meget mindre, kvanter, der kommer i faste, udelelige klumper. Så hvis vi måler under en vis størrelse, er vi ikke længere måle i vores verden, har vi dykket ned i sub-kvanter. Her er, hvor en moderne teori som QST (sagt som et ord det lyder lidt ligesom 'quest', søgen vi er på), kommer i.

Kvantisering verden gennem det atomare hypotese førte til mange videnskabelige fremskridt. Ideen her er at kvantisere plads selv. Thad Roberts blev ført til opførelsen af kvante plads teori (QST) ved at forestille sig plads til at være en superflydende der er lavet af diskrete kvanter, hvilket gør hans teori en bestemt version af superflydende vakuum teori. Der er allerede en masse matematisk og teoretisk støtte til den mere generelle superflydende vakuum teori. QST gør SVT mere intuitivt tilgængelige for os med en meget konkret og klart billede. Det er en naturlig idé og har så meget at byde på det næste store spring i vores globale forståelse af, hvem vi er og vores plads i universet som tanken om atomet gjorde for at forklare kemikalier og DNA for arter.

Det unikke ved QST er, at mens matematisk gyldigt, er det tilgængeligt for vores intuition og det er hvor videnskaben er mest interessant. Et sted, hvor vi kan forstå den ufattelige og vores plads i kosmos uden at skulle forstå matematik. Matematik findes, og vi vil komme ind på en vidunderlig del af, at der kort, men du behøver ikke matematik for at indtaste de højere dimensioner, hvor alle de store teorier forener. Du kan i stedet tillade dig selv at bevæge sig ned i en verden så lille, at du ikke længere kan meningsfuldt gå videre. På dette niveau billede i dit sind, hvordan disse un-kan splittes vælgere har deres egne dimensioner, at dem, de bruger relaterer til hinanden og dem, de bruger til at beskrive deres indre verdener. Når du igennem, hvad der er alt for lille til vores mål at kortlægge du springer fra den lille til den unthinkably store. Nu er du på de ydre grænser for et enormt univers søger indad.

Kvantisering plads og efter fundamentet af Roberts 'QST vil give åbne indstillede videnskabsmænd sammen lægfolk med interesse for videnskab og vores plads i det store billede et lysets hastighed kvantespring fremad til den oplyste intuitive forklaring lovet og drømte om af Einstein og hans jævnaldrende. Dette arbejde er matematisk smuk og videnskabeligt uvurderlig, og kickeren er, at det kommer med et levende og tilfredsstillende billede. "

~ Chris J. Wilshaw

_______________________________________________________________

Marcus "'Einsteins Intuition' tager fysik ud over en Uninterruptable sæt af komplekse matematiske udtryk, hvilket gør det let at forstå de underliggende karakter af vores fysiske virkelighed som den vedrører 11 dimensioner. Roberts gør et fremragende stykke arbejde med at beskrive udviklingen i fysik i løbet af menneskets historie at fremhæve de problemer med hver model, og hvordan hver efterfølgende sæt af videnskabelige opdagelser var i stand til at overvinde disse udfordringer. Roberts derefter beskriver, hvordan QST kan overvinde vores nuværende problemer i moderne fysik på en måde, der gør det forståeligt for alle, der har et grundlæggende kendskab til videnskab. "Einsteins Intuition 'gør læring fysik, både fortid og nutid, sjov igen. Jeg kan varmt anbefale denne bog til alle, der har nogen form for naturlige nysgerrighed. "

 

~ Marcus Tofanellis

_______________________________________________________________

øje "En spændende læsning. En meget overbevisende kig på en anden måde at forestille kvante landskab. Det er sund fornuft, og de ​​11 dimensioner gør det alle synes at arbejde, uden ulige bits stikker ud eller tidsmæssigt ligesom nogle teoriens do. "

 

~ David Windsor