Anmeldelser

Bokanmeldelser for 'Einsteins Intuition "av Thad Roberts.

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-06-06 at 6.06.07 PM "Thad forfatterskap er utrolig klar. Han forklarer tydelig sin nye teori, og alle store teori om de siste 100 årene. Thad gjorde det lett for meg å forstå vitenskapelige ideer jeg har vært coping med hele mitt liv. I stedet for å presentere sin teori i den typiske esoteriske matematisk måte, presenterer han det med forbløffende enkelhet og overbevisning. Hans tenkning er så levende og så tilgjengelig for å jevne den vitenskapelige amatør, at du ikke kan hjelpe, men konkluderer med at han har ganske sikkert avdekket sannheter om universet som de fleste av oss aldri har drømt om. Jeg kan ikke si nok gode ting om Thad bok. Bra gjort!"

~ Bruce Penney

_______________________________________________________________

Garrett Lisi "Sammenflettede personlige anekdoter og betraktninger om teoretisk fysikk, tar Thad Roberts leseren på en larmende eventyr og utforsker utvikling av ny fysikk. Det er en fengslende lese. "

~ Garrett Lisi, Ph.D.
Surfer & Fysiker
Skaperen av E8 grand forening teori
Grunnlegger og direktør for Pacific Science Institute: Maui, Hawaii

 
_______________________________________________________________

David Mckenzie "I min ungdom var jeg begeistret for all vitenskap, men da jeg var tjue, var jeg veldig skuffet, spesielt med fysikk, fordi ingen kunne svare" hvorfor? "Jeg ønsket å gjøre mer enn å pugge en rekke ligninger -Jeg ønsket å forstå hvordan det hele henger sammen. Når de sa det var ukjent, at naturens hemmeligheter er i siste instans utenfor menneskets fatteevne, bestemte jeg det var mer spennende ting for meg å gjøre med livet mitt.

Etter fire tiår, har denne boken taktene brannen som college fysikk fuktet. Nå er min lidenskap for henvendelsen er tilbake og en ny følelse av kraft har fylt mitt liv. Hvis du er en sannhet søkende, eller bare nysgjerrig, eller føler frakoblet, eller motet av vitenskap, eller er en fysikk dropout som meg, bør du lese denne boken. Faktisk, jeg oppfordrer alle til-alle aldre og bakgrunner-å lese og tenke på hva Thad Roberts har skrevet her. "

 

~ David B. Mckenzie

_______________________________________________________________

10301281_10152209974593030_2835108689338626350_n I "Einsteins Intuition", stiller spørsmål Thad grundig forutsetningene i moderne fysikk og motsetningene som oppstår mellom Einsteins teorier om relativitet og kvantemekanikk. Han undersøker tålmodig alle de observerte uregelmessigheter i naturen, som ikke kan forklares med våre eksisterende kart. Fra denne kreative engasjement kommer en komplett rammeverk, samlende de to feltene i én elegant kartet. Den overraskende konklusjon: rom og tid selv er emergent egenskaper - som følge av muligheten for individuell kvanter å dynamisk samvirke med hverandre. Quantum plass teori peker mot muligheten for at vår tilknytning til det hele er langt dypere enn tidligere trodd. På tidspunktet for Isaac Newton, ble vitenskapen kalt "naturfilosofi" og det var først og fremst opptatt av å nå en dypere forståelse av oss selv som en del av universet. Jeg tror ved å gjøre sitt arbeid tilgjengelig ikke bare for forskere, men for allmennheten, gjør Thad et viktig skritt i å lukke den kunstige gapet mellom filosofi og vitenskap. Han bidrar til utvinning av naturfilosofi, som jeg personlig tenker på som den eneste sanne vitenskap. "

~ Andreas Frickinger

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014-02-06 at 7.17.57 PM "Jeg ble først interessert i universet, som mange mennesker ser Carl Sagan Cosmos. Jeg hadde egentlig ikke føler at jeg forsto alt jeg så, men det fascinerte meg. Senere, som min nysgjerrighet vokste, var jeg glad for at Science Channel begynte å ha mer og mer innhold om fysikk. Igjen, følte jeg at jeg lærte alt de snakket om, men fikk ikke "hvorfor". Jeg tilbrakte mange søvnløse netter tenkning om hvordan ideene kan være fornuftig, spesielt Einsteins gummiduk og høyere dimensjoner. Den viser ofte snakket om høyere dimensjoner, men aldri en gang forsøkt å vise hva de var.

 

Så en kveld, jeg søkte YouTube og funnet Thad Ted Talk og ble så overrasket over hvor godt han var i stand til å forklare de elleve dimensjoner i et slikt kort tale og ingen spesialeffekter. Så mange ting bare klikket i hodet mitt.

 

Når Thad sendte meg sin bok Jeg var begeistret, men da jeg så at det var 500 sider, ble jeg skremt. Jeg tenkte for meg selv, "hvorfor kunne ikke dette være kort som Stephen Hawking 'A Brief History of Time'?" Etter å ha lest de første 100 sidene, jeg visste svaret, Stephen Hawking hadde ikke så mye å si. Etter 300 sider, ble jeg bummed ut at boken var nesten over.

 

Jeg kan ikke later til å forstå noe av det som inngår i boken matte, men jeg er veldig sikker på at jeg forstår alle begrepene. Jeg faktisk føler smartere enn de fleste fysikere på hver Science Channel Show. Takk!

 

Jeg håper virkelig at alle som leser Thad bok har den samme opplevelsen jeg har hatt, men regner med at mange vil velge å bo hos sin nåværende trossystemer og vil være raske til å kritisere qst. Vennligst ikke la dette hindre deg Thad. Jeg tror det nye kartet er det klareste representasjon av naturen jeg har sett, og jeg tror det vil hjelpe mange mennesker bedre forstå verden rundt oss.

 

Jeg ser frem til å se verdens reaksjon og se Thad Roberts bli så godt kjent som Albert Einstein. Jeg vil ha et smil inne vite at jeg kom til å være en av de første mennesker til å lære om qst. "

 

~ Jerry Blanchard

                                                                                                                                               

Marie Grønn "Filosofisk spennende, visuelt stimulerende, og en fryd å lese."

~ Marie Grønn Ph.D.

_______________________________________________________________

"'Einsteins Intuition' er den viktigste bok om fysikk, livet og universet. Alle som likte å lese Hawking er "Brief History of Time" vil elske 'Einsteins Intuition ". Det åpnet øynene mine for verden. Faktisk, hvis jeg kunne beskytte en bok i tilfelle brann, ville dette være det! Jeg er forelsket i universet. "

 

~ Snehan Kekre

_______________________________________________________________

12800_426499804075859_9566956_n "Jeg forventet en bok om vitenskap, skrevet av en vitenskapsmann, og det er absolutt det. Men Thad er en poet, og hans bok er et kunstverk. Det er vakkert og prakt skrevet. Dette kan vise seg å være min levetid favoritt bok! "

~ Marlene Høy

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.16.50 PM "I Einsteins Intuition, beskriver Thad Roberts en geometri som strekker seg utover de konvensjonelle fire romlige og tidsmessige dimensjoner. Ved å anta at plassen ikke er uendelig delelig, hypothesizes han syv ekstra dimensjoner på quantum skala. Fantasi og troverdighet er styrket av hans bruk av disse for å forklare fenomener på Planck omfanget av rom og tid. Visualisere en elleve-dimensjonale virkeligheten har vært antatt å være umulig. Likevel Thad geometri letter postulering hypotese med ekstraordinære forklaringskraft.

 

Den generelle leseren føres inn i en verden av fantasi rik på raffinement og ærefrykt. Fysikeren er overrasket over å oppdage at de tjuesyv universelle konstanter kan nå være løst i enkle uttrykk for fem Planck konstanter, rc og en geometrisk rekke Thad hypothesizes og som har en verdi han konkluderer. Presenteres i klar og tilgjengelig språk med fantastisk støttende grafikk, tilbyr denne boken lå leseren en reise gjennom uendelig liten og makroskopisk store. Men på samme tid, gjør at Thad er geometrisk postulering avledning av hypothesizes som vil drive den neste generasjonen av eksperimentering i jakten på empirisk verifikasjon. Ved å bringe den alminnelige leser i forkant av teoretisk fysikk, er Einsteins Intuisjon faktisk en sjelden gave. "

~ Philip Emmi, Ph.D.

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.19.52 PM "Siden 60-tallet jeg slet med å forstå Einsteins arbeid og trenge quantum weirdness. Som jeg fulgt utviklingen av mulige forklaringer gjennom flere tiår, jeg omsider kom i kast med teorier. Utviklingen av tanke i fysikk og kosmologi, og den fremgangen som er gjort eksperimentelt, har vært fantastisk, men vår forståelse er fortsatt fundamentalt ufullstendig. Det er foruroligende å innse at selv om vi kan se nesten til begynnelsen av tid og måle ufattelig små skalaer vi ikke vet hvordan ting faktisk fungerer. Jeg ble interessert i Thad arbeid da han presenterte en overbevisende forklaring på en måte å visualisere eleven dimensjonale rommet. Strengteori og dens fettere snakke om høyere dimensjoner, men jeg kunne aldri internal de forklaringer på hva disse dimensjonene kan faktisk være, noe som frustrerte meg sterkt. Da jeg utforsket Thad er quantum plass teori var jeg overrasket over å se at det virkelig tilbudt en forståelig måte å visualisere sin foreslåtte modellen. Utover det har han beskrevet en helt annen grunnleggende mekanisme som, hvis bevist, eliminerer dagens diskontinuitet mellom våre grunnleggende teorier. Enda viktigere den definerer en grander visjon av virkeligheten som vårt univers naturlig oppstår og utvikler seg, og gir forklaringer på de store mysterier som i dag ligger utenfor vår rekkevidde. Videre, i motsetning til strengteori, qst tilbyr testbare forutsigelser. Jeg anbefaler denne boken til alle som er interessert i å forstå den store omfanget av virkeligheten. "

~ Wayne Eskridge

_______________________________________________________________

"Thad Roberts gjør en overbevisende argument for en høyere-dimensjonale teorien som virkelig presser grensene for fantasi og utfordrer antakelser av leseren. Qst tilbyr intuitive svar for mange av de store spørsmålene i vitenskapen. Eksemplene er beskrivende og forklaringene presenteres på en måte som selv noen uten forkunnskap om emnet lett kan fordøye. "

~ Jim Wilbourne

                                                                                                                                               

Screen Shot 2014-02-10 at 3.10.01 PM "Einsteins Intuition vil åpne øynene og utvide ditt sinn til underverkene av universet! Thad tar deg med på en fantastisk reise gjennom historien, fra begynnelsen av universet gjennom sin fremtid. Han tar deg fra de minste enhetene i universet gjennom den største, både nesten uforståelig for normal person. Thad forfatterskap utdanner og underholder på samme tid, og hans diktning vil åpne øynene dine ikke bare om universet, men om livet også. Thad deler hans liv, hans kjærlighet og hans sinn, og han skjenker dem alle inn i sitt forfatterskap. "

~ Paul Brennan

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.22.06 PM "Earth knuste. Universe samlende. I tusenvis av år med å forfølge jakten på den hellige gral av vitenskap, har Thad Roberts nettopp redusert gjenværende avstand av mange størrelsesordener. Han har også tatt i forkant av vitenskap ut av den mørke huler reservert for matematiske genier, og sette den tilbake på gata. QST vil endre måten vi ser universet, oss selv som enkeltpersoner og samfunnet som helhet. Velkommen til den nye verden. "

~ Richard Hitchings

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.22.06 PM "Med strålende teoretisk innsikt Thad Roberts forklarer, til et tilgjengelig nivå, en ny idé om rom og tid. Sammen med den herlige bonus på fargerikt gripende humanistiske fortellinger om et liv levd på kanten, det være seg i en NASA rocket eller innenfor de kalde veggene i et føderalt fengsel, utforsker Thad en ny horisont av tanken. Hundrevis av år tidligere, Isaac Newton ulåst store universets hemmeligheter og en lurer på hvilke historier som man kanskje har delt hvis han hadde vært i stand til å kommunisere med den litterære lidenskap av gems som finnes på sidene av Einsteins Intuition. Det kan tenkes at Newton ville være misunnelig på det livet som Thad Roberts lever, og at slike som Newton og Einstein ville være stolte av å vurdere ham blant intellektuelle jevnaldrende, var det ikke for at barrieren av tiden. Quantum Space Theory vekker nytt håp om at de innerste arbeidet i vårt univers kan være grundig knowable, med potensial til å rocke ikke bare hele fysikk samfunnet, men også låse opp hemmeligheter som kunne til slutt frembringe radikal forbedring i vårt daglige liv. Denne kombinasjonen av kartlegging tidligere uutforsket teoretisk grunnfjellet sammen med hans artisteri i maleriet verbale gobeliner at vikle leseren inn de rikeste av livserfaringer etablerer Thad Roberts blant de sjeldneste av geni. "

~ Chris Tuason

 

_______________________________________________________________

Ukjent "Jeg har alltid vært interessert i hvordan ting fungerer og hvorfor. I dag er det en endeløs strøm av artikler og bøker fra alle områder av vitenskapen, men mye av det forvirrende og uklart. Boken 'Einsteins Intuition' er annerledes. Denne boken utforsker nye forutsetninger om tid og rom, og bygger en intuitiv modell basert på de forutsetninger som viser seg å løse mange av de mysterier kvantefysikk da.

 

Roberts 'liv var muligens nødt til å produsere dette arbeidet. I sin tidlige barndom hadde han en interesse i tidsreiser. Gjennom sine college år og hans tid hos NASA hadde han en fascinasjon med astrofysikk. Så eksepsjonelle hendelser fokusert sin tid og vilje til å fullføre sin modell og få denne boken skrevet.

 

Med nøye utvalgt og presist montert prosa, tar Roberts leseren gjennom tidene menneskehetens utforske universet og belyser endringer i oppfatningen som skjedde med hver store funn. Kapitlene begynne med historier om personlige erfaringer som førte Roberts til en forståelse av hvert fag, og dette fully blander den daglige verden og den teoretiske riket. Quantum plass teori skiller seg ut fra andre 'teorier om alt "fordi det kan visualiseres som et komplett" bilde "og tilbyr ekte, intuitive forklaringer for gravitasjon, mørk energi, mørk materie, quantum tunneling, forviklinger, sorte hull, Big Bang, og mer.

 

Denne boken er en fryd å lese. Teorien utfolder seg i en spennende måte, ligner til å høre en ny standout musikkspor, å sette oss i kontakt med det som kan vise seg å være musikk av universet, så ydmykt aktivert av forfatteren. "

~ Craig Joiner

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.23.26 PM "Thad Roberts 'fortellerstil gjør fysikkteori tilnærmelig til den ikke-ekspert. En utrolig samling av historier som bygger empati og knytte teori til opplevelse ulikt science lesing funnet noe annet sted. "

~ Travis Horlacher

 

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-10 at 3.27.26 PM "Modellen som Thad Roberts utforsker åpnet meg opp til nye og mer intuitiv måte å forstå høyere dimensjonale fysikk, oppførselen til tyngdekraften, og sammensmelting av naturens krefter. Det fundamentalt endret min forståelse av vårt univers for alltid.

Alle moderne fysikk bøker, har slike som de som er skrevet av Michio Kaku, Brian Greene, Steven Hawking forlatt meg kaldt i sine forklaringer av tyngdekraften og høyere dimensjonalitet. Ingenting de tilbyr resonerer med meg på samme måte Thad beskrivelser og forståelse gjør. Jeg tror at denne teorien kan revolusjonere verden av moderne fysikk.

Den mest fantastiske delen om Thad ideer er at alle kan forstå dem. Det krever ikke en doktorgrad i realfag. Det er noe som virkelig ville ha gjort Einstein stolt. "

~ Matt Emmi

_______________________________________________________________

Screen Shot 2014-02-06 at 7.24.14 PM "Det er som en underholdende lærebok!"

~ Devyn Hepworth

 

_______________________________________________________________

"Fysikk har produsert to helt forskjellige beskrivelser av virkeligheten, en for sub atom kvante verden og en for den makroskopiske verden. Den hellige gral av fysikk er å mesh disse teoriene sammen til ett vakkert bilde av virkeligheten! Så hvorfor har det ikke skjedd ennå? En årsak kan være at vi har blitt overbevist av vår manglende evne til å intuitivt forstå løsningen. Vi bruker beregninger vi kan ikke forholde seg til, og vi har utviklet ideen om at vi ikke kan se for svar (har du noen gang prøvd og bilde buet plass? Hva dimensjon gjorde det kurve inn?). Hva mangler er flere dimensjoner - hvis jeg ber deg om å visualisere en ny dimensjon om du vil si at du ikke kan, eller det ikke er mulig. Bare prøve å legge en ny dimensjon til det du allerede vet. Ditt sinn boder på prospektet. Men når vi vet hvordan oppgaven er enkel.

Dimensjoner som du vet kommer i 3 og 4-tallet. x, y og z og tid. Legge en mer er veldig unintuitive men legger til tre eller fire om gangen ... nå det er mer som det. Følgende analogi kan hjelpe oss å komme dit. Hvis du deler gull og forsøke å gå mindre enn et atom du ikke lenger kan sies å være dele gull (dette er sant for noen element). Mindre igjen Plank informert oss om at naturen har andre, mye mindre, kvanter som kommer i faste, udelelige klumper. Så hvis vi måler under en viss størrelse vi ikke lenger å måle i vår verden, vi har dykket ned i sub-kvanter. Her er der en moderne teori som qst (sa som et ord det høres litt ut som 'søken', en søken vi er på) kommer inn.

Kvantisere verden gjennom atomhypotesen ført til mange vitenskapelige fremskritt. Ideen her er å kvantisere plassen alene. Thad Roberts ble ledet til byggingen av quantum plass teori (QST) ved å forestille plass til å være en superflytende som er laget av diskrete kvanter, som gjør sin teori en bestemt versjon av superflytende vakuum teori. Det er allerede en haug med matematisk og teoretisk støtte for den mer generelle superflytende vakuum teori. Qst gjør SVT mer intuitivt tilgjengelig for oss med en veldig bestemt og klart bilde. Det er en naturlig idé og har så mye å by på den neste store spranget i vår globale forståelse av hvem vi er og vår plass i universet som ideen om atomet gjorde for å forklare kjemikalier og DNA for arter.

Det unike med qst er at mens matematisk gyldig, er det tilgjengelig for vår intuisjon og det er der vitenskap er mest interessant. Et sted hvor vi kan ta tak i ufattelig og vår plass i kosmos uten å forstå matematikken. Matematikken finnes og vi vil berøre en flott del av at kort tid, men du trenger ikke matematikken til å gå inn i høyere dimensjoner hvor alle de store teoriene forene. Du kan i stedet tillate deg selv å flytte ned i en verden så liten at du ikke lenger kan menings gå videre. På dette nivået bilde i tankene dine hvordan disse un-splitt bestanddeler har sine egne dimensjoner, til de som de bruker forholder seg til hverandre, og som de bruker til å beskrive sine indre verdener. Når du brast gjennom hva som er for liten for våre mål å kartlegge du spranget fra den lille til den utenkelig store. Nå er du på de ytre grensene av et enormt univers ser innover.

Kvantisere plass og følge grunn av Roberts 'qst vil gi åpne tenkende forskere sammen lå folk interessert i vitenskap og vår plass i det store bildet en lysets hastighet kvantesprang fremover til den opplyste intuitiv forklaring lovet og drømt om av Einstein og hans likemenn. Dette arbeidet er matematisk vakker og vitenskapelig uvurderlig, og kicker er at den kommer med en levende og tilfredsstillende bilde. "

~ Chris J. Wilshaw

_______________________________________________________________

Marcus "'Einsteins Intuition" tar fysikk utover en avbruddsfri sett av komplekse matematiske uttrykk, noe som gjør det lett å forstå den underliggende naturen av vår fysiske virkelighet som det gjelder 11 dimensjoner. Roberts gjør en fremragende jobb med å beskrive utviklingen av fysikk i løpet av menneskehetens historie for å fremheve problemene med hver modell og hvordan hver påfølgende sett av vitenskapelige funn var i stand til å overvinne disse utfordringene. Roberts deretter beskriver hvordan QST kan overvinne våre nåværende problemer i moderne fysikk på en måte som gjør det forståelig for alle som har en grunnleggende kunnskap om vitenskap. 'Einsteins Intuition "gjør lære fysikk, både fortid og nåtid, moro igjen. Jeg anbefaler denne boken til alle som har noen form for naturlig nysgjerrighet. "

 

~ Marcus Tofanelli

_______________________________________________________________

eye "En spennende lesning. En meget overbevisende titt på en annen måte å tenke kvante landskapet. Det gir bare mening, og de ​​11 dimensjonene gjør det hele ser ut til å fungere, uten odde biter som stikker ut eller flytt som noen teoriens do. "

 

~ David Windsor